Atelier La Balance | Marlies Overhof | healing

Healingen

Als energetisch therapeut geef ik in Atelier La Balance diverse individuele healingen. Onder andere een H. Michaël-healing, een Dolfijn-Maria healing, een Quantum-healing en een Soul/Body fusion-healing. Een ander vorm van healing is het onder begeleiding maken van een zielenportret.

H. Michaël healing

Eerste sessie:

  • Met behulp van Aartsengel Michaël doorklieven van koorden in alle chakra's. Tot in alle vorige levens!
  • Vergevingssessies
Tweede sessie:
  • Met behulp van Aartsengel Michaël doorklieven van koorden die je verbinden met andere personen, situaties of ziekte.
  • In liefde teruggeven en verleggen van koorden van macht en onmacht. Vanuit je zonnenvlecht naar onverwaardelijke liefde in je hart.
  • Vergevingssessie.
Derde sessie
  • Met behulp van aartsengel Michaël ga je kijken waar je je innerlijk kind verloren bent. We gaan deze mooie verbinding herstellen. Dit is een ontroerende healing.
Dolfijnen-Maria healing

Dit is een ontspannende healing met zachte dolfijnengeluiden op de achtergrond. De Maria-energie en de dolfijnen-energie is liefdevol, zacht, teder, speels en vreugdevol. Ze vullen elkaar goed aan. Ze werken beide op het hartchakra. Opening van het hart als nooit tevoren.

Quantum healing

Het healen door middel van het laten stromen van het zuivere bewustzijn. Het loslaten van pijnen naar geest ziel en lichaam. Ook andere blokkades en emoties mogen getransformeerd worden.

Soul/Body fusion

Intentie: het laten indalen van de ziel in het lichaam. Het versmelten met je ziel.

Zielenportret

Zielenportretten ontstaan tijdens een spirituele meditatie over de gevoelswereld van de ziel. Men gaat intuïtief een zielenportret vormen met pat (klei-achtige kunststof) witte klei, olieverf, helende kristallen en voorwerpen uit de natuur, zoals mergel, vuursteen, schelpen, zand en boomschors. Het maken van een zielenportret houdt in dat gevoel wordt vastgelegd in een driedimensionaal beeld op doek. In deze sessies komen beeldende kunst en spiritualiteit samen.

Neem om een asfraak te maken voor een healing of als u meer informatie wilt contact met ons op. Alle healingen worden ondersteund door kristallen, mooie helende muziek, Bach- en Divine Will remedies. Voor meer informatie over deze remedies, of om deze te bestellen, kijkt u op www.divinewill.nl

Marlies Overhof is gecertificeerd energetisch therapeute. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd bij o.a. het Instituut voor Eclectische Energetische natuurgeneeskunde waaronder een opleiding tot Bach bloesem therapeut en allround E.E.N. therapie en bij het instituut Dolphin Heart World Sedona USA waar ze een opleiding Dolphin Energy Practioner level 1 en 2 afrondde.