Atelier La Balance | Marlies Overhof | Inwijdingen

Inwijdingen

Als Crystal Lightmaster geef ik Crystal Light inwijdingen in Atelier La Balance, met de daarbij horende opleiding. Reeds eeuwenlang worden kristallen gebruikt voor genezing van psychische en lichamelijke klachten. Hun trillingen komen namelijk overeen met die van het menselijke (fijnstoffelijke) lichaam. Zij brengen harmonie waar disharmonie heerst. Ieder kristal heeft zijn unieke trilling. Door de Crystal inwijding vindt er een energie uitwisseling plaats waarin beide elkaar herkennen.

Bij de eerste inwijding wordt je verbonden met je persoonlijke engelenkristal. Door deze inwijding wordt je ziel wakker en ontwaakt je lichtlichaam, zodat de vleugels van je ziel zich kunnen ontvouwen. Dit geeft je een gevoel van geborgenheid, je komt thuis bij jezelf.Duur 2 dagen, op speciale Maria-dagen.

"Het waren twee onvergetelijke dagen die ik voor geen goud had willen missen. Dit zal ik nooit meer vergeten. Zo veel energie en liefde". Hartelijk bedankt". aldus Appy
Bij de tweede inwijding ontvang je je "zielensteen". Ieder mens komt met een speciale taak op Aarde. Als onze ervaringen in het leven dienen er toe ons zover te brengen dat we hieraan voldoen. Je persoonlijke zielensteen resoneert op het trillingsgetal van je ziel. Met de tweede graad inwijding worden je unieke kwaliteiten en je levenstaak zichtbaar gemaakt.Duur 2 dagen op speciale Maria-dagen.

Na de tweede inwijding volg je een specifieke opleiding waardoor je zelf healingen kunt geven door middel van kristallen. Je leert niet alleen de toepassing en de materiaalkennis te gebruiken, maar ook en de energie van de kristallen te voelen.

Bij de derde inwijding word je verbonden met je Master-kristal. Deze inwijding is erop gericht om meester van jezelf te worden en je te verbinden met je meesterkristal. Deze inwijding duurt 3 dagen. Van 27 t.m. 29 september, de H. Michaƫlsdagen.

De vierde inwijding, de "Master Inwijding" vindt plaats op Hemelvaartsdag en 2 aansluitende dagen. Je wordt ingewijd met een speciale master kristal. Door deze inwijding mag je zelf andere personen gaan begeleiden en inwijden.

bent u geinteresseerd om een inwijding te volgen, neem dan contact met ons op

Marlies Overhof is Gecertificeerd Crystal Light Master sinds Hemelvaartsdag 2004 via de Crystal Healing Academy te Slochteren.