Atelier La Balance | Marlies Overhof | meditaties

Meditaties & Ceremonies

Iedere maand organiseer ik twee spirituele groepsactiviteiten: de eerste is een zaterdagmiddag meditatie, de andere een volle maan ceremonie.

De zaterdagmiddag meditatie is van 14.00 uur tot 17.30 uur. We beginnen deze middag met het aansteken van kaarsjes met een intentie en het voorlezen van spirituele kaartjes. Vervolgens doen we diverse geleide meditaties. Zo doen we onder andere een vredesmeditatie, een Maria-meditatie, een Christus-meditatie en Om Mani Padme Hum. Samen stemmen we af op de Vrouwelijke Goddelijke Scheppingskracht om vanuit je hart mee te helpen het lichtnet van de aarde te ondersteunen. We reinigen met salie en sluiten af met mooie muziek, klankstaven, klankschalen en gong.

De volle maanceremonie vinden plaats van 19.00 tot uiterlijk 22.00 uur. De oefeningen zijn erop gericht om te 'aarden' in de natuur. Via de energie van volle maan verbinden we ons met Moeder Aarde. Dit doen we in ons weiland, zittend rond een vuurkorf, maar als het te koud is dan zitten we binnen bij de houtkachel. We sluiten af met klankstaven, klankschalen, ocean-drum en muziek.

Mocht u geïnteresseerd zijn om een meditatie of ceremonie bij te wonen en wilt u weten wanneer de volgende sessie plaatsvind, mail of bel ons dan gerust. Kosten voor zowel de meditatie als de ceremonie zijn €18 pp. Het is ook mogelijk om samen met vrienden, familie etc. een afspraak voor een losse meditatie of ceremonie te maken. Neemt u daarvoor contact met ons op.

U bent van harte welkom!