Atelier La Balance | Marlies Overhof | Onthaasten

Onthaasten

Onze mooie vakwerkboerderij ligt in het Zuid-Limburgse Heuvelland tussen akkers, bossen en weilanden, in het dorpje Sint Geertruid in een rustige straat die naar het Savelsbos loopt. Het is net of je terug gaat in de tijd, je komt in een andere wereld als je de Eindstraat indraait waar aan weerszijden oude vakwerkboerderijtjes pronken! Voor onze deur wuift het gouden koren en achter de boerderij ligt een grote wilde tuin met daarachter een weiland omzoomd door fruitboompjes. Midden in deze oase staat onze 5-persoonscaravan met voortent, waar u al genietend van het mooie uitzicht langzaam kunt ontspannen. Kom tot rust in een fijne ligstoel met een heerlijk sapje of drankje in de hand!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een verblijf te combineren met creatieve of spirituele bezigheden, waar u op de rest van de site meer informatie over kunt vinden. U kunt heerlijk in de mergel werken, boetseren of schilderen bij uw caravan in de stilte van de natuur. Of werken aan uw blokkades door middel van verschillende healingen in mijn behandelkamer of door meditatie of ceremonies in de regenboogcirkel. We verhuren de caravan aan één of maximaal twee persoon per keer, zodat U optimaal kunt ontspannen!

En mocht u sportiever zijn aangelegd, dan zijn er volop mogelijkheden om actief van de omgeving te genieten. Het gebied is rijk aan wandel en fietsroutes; fietsen kunnen in het dorp zelf gehuurd worden. Of ga op pad met Geert, die u als landschapsgids alles kan vertellen over het rijke landschap van het Savelsbos, met zijn prehistorische vuursteengroeve en bijzondere fauna en flora. Een dagje winkelen of bezienswaardigheden bekijken in Maastricht, Aken of Valkenburg ligt ook natuurlijk binnen de mogelijkheden. En tot slot kunt u van het Bourgondische Limburgse leven genieten in de vele restaurantjes en kroegjes die deze regio rijk is. Een echte aanrader daarbij is restaurant De Koekepan, op een steenworp van ons huis, waar u uit een scala van streekgerechten kunt kiezen en waar u ook als vegetariër goed terecht kunt.

Wilt u reserveren of wilt u meer informatie, mail of bel ons dan even.