Atelier La Balance | Marlies Overhof | Vrij Werk

Vrij Werk

Als beeldend kunstenaar werk ik in diverse materialen, steeds met als uitgangspunt om mijn innerlijke wereld tot expressie te brengen. Na mijn studie aan de academie in de jaren '70 maakte ik voornamelijk monumentale sculpturen, geïnspireerd op de natuur, waarbij het lijnenspel en ritme de boventoon voerden. Na een ernstige ziekte en revalidatie verschoof mijn focus en richtte ik me op objecten die de stijd met mijn ziekte als uitgangspunt namen. Nu maak ik beelden vanuit mijn hart en ziel, waarbij vaak de mens maar ook de natuur inspiratiebronnen zijn. Ik sta nu opnieuw, maar op een andere manier in het leven en probeer dit via mijn beelden en sculpturen over te brengen.

Eind jaren '90 ben ik gestart met het maken van spirituele zielenportretten over mijn groei en bewustzijn waarbij kleur en kristallen een voorname rol spelen. Verder maak ik keramische beelden, werk ik in mergel, speksteen, hout en albast. Tot slot schilder ik engelbewaarders voor kinderen van alle leeftijden, bijvoorbeeld als cadeau bij geboorte of verjaardagen.

Mijn beelden en zielenportretten zijn op afspraak te bezichtigen en te koop. Bent u geïnteresseerd in een zielenportret of beeld in opdracht, neemt u dan gerust contact op.