Atelier La Balance | Marlies Overhof | Onthaasten

Workshops &
Mergelarrangement

In mijn atelier geeft ik regelmatig workshops mergelkappen en boetseren. Bij mooi weer zetten we de sokkels buiten en werken we in onze tuin of ons weiland. Maar dit is geen standaard workshop mergelbewerking, want wij beginnen met een meditatie op het hart, omdat mooie beelden rechtstreeks uit het hart komen. Daarna vormen de handen vanzelf die mooie beelden, u zult het zelf zien! De workshops kunt u zowel individueel als in groepsverband volgen tot een maximum van 15 personen. Leuk als uitje voor uw familie, vriendengroep, of als bedrijfsuitje samen met uw collega's. Ook kinderpartijtjes zijn van harte welkom en als u wilt zorgen wij ook voor muziek en een verjaardagstaart.

Daarnaast organiseren we in samenwerking met restaurant De Koekepan een Mergel-arrangement. Dit arrangement bestaat uit:

  • een wandeling van circa 1.5 uur door het Mergelland onder leiding van mijn man Geert , een gediplomeerde landschapsgids
  • gevolgd door een lunch bereid met streekproducten uit het Mergelland in familierestaurant De Koekenpan.
  • tot slot geef ik een workshop Mergelsteen-bewerking van 1 a 1.5 uur in mijn atelier.

"Ontzettend leuk om te doen. Hoezo
"niet creatief"? Bij zo'n workshop komt de creativiteit vanzelf! Ook de wandeling in de natuur is heel leuk en leerzaam geweest. Bedankt voor een gezellige, creatieve middag!"

Yvonne (oud-deelneemster)

Dit arrangement kost € 25,- per persoon, en is inclusief de wandeling, de workshop en het eten, maar exclusief eventueel genuttigde drankjes. Vertrek om 10.30 uur vanuit Atelier La Balance. Een leuk idee voor een familiedag of een vriendenuitje. Reserveren kan bij De Koekenpan: 043-4084081 of via ons. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Dit arrangement vindt elke tweede zondag van de maand plaats, maar we kunnen in overleg ook een andere dag/datum plannen.